mereka yang saya sayangi :)

klik LIKE jika anda suka :)

11 Sep 2011

FINALLY OF THE END



saya dah cube jadi yg terbaik untuk awak,,
tapi awk tetap dengan alasan awak,, okey,, tak pe,,
semlm kite beraye bersame kan,, saye akan ingt sampai bile-bile...
yee,, mmg mule2 niat saye nak ikot sebab kawan je,,
tpi,, saye dah cakap,, saye tak bole kalau nampak awk,,
saye mintak maaf,, saye mmg nak lupekan awak,, tapi,, tak bole,,
 saye tak nak hancokan impian awak,, saye janji,,
 saye akan buang jauh2 rase tu,, tapi tak pasti bile,,,
dengan perangai awak,,, humm tah laa,,,
semlam time awak on call dengan ex awak,,
awak bukak cermin atas tempat duduk tu sbb nak tgk saye kan,, tpi sye senyum je,, tak nak awak tau yg saye sedih,,,
saye suke tgk awak happy jee :)
saye tau perempuan tu pon suke awak,,,
 kalau die tak suke kenape die tau kite satu kerete then die call jgk kan??

patot la time kite couple dulu pas awak bejanji macam2 then tetibe awk ckp awak ingt die,,
setiap minit on call mne taknye,,,
humm tak pe laa,, kalau sebab saye jadi penghalang awak dan die,,
harap awak bahagie lah hendaknye,,,



saye boleh terime ex saye tapi saye tak tau boleh bahagiekan die atau tidakk,,
maaf kalau saye dah meyingongkan banyak hati dan perasaan..
nie sume sebb awk sebb saye nak lupekan awak,,,
asal awak tau saye sangop berkorban ape je
untuk membahagiekan awak,,,
bukan lah seperti org yg toleh belakang sebab nak kan yang tercantik tuu :)




*kpd si die yg awak sayangkan sangat tu :
jgn la nak jual mahal sgt, nanti jadi lagi mcm nie barulah nak terhegeh-hegeh.. buad org lain lak yg kecewe,, ?? nak berape ramai org lagi tok die kecewekan perempuan??



dan ini untok awak : semoga bahagiee saye doakan, :)



thats end of my entry today :)
BYEE,,,,

1 comment:

  1. jgn wisau..allah sediakan jalan yg terbaik untk semua hamba dia..ce usha my blog..ade doa untk buang rasa yg ta patot ade.. :)..sabar ehh

    ReplyDelete

my HISTORY