mereka yang saya sayangi :)

klik LIKE jika anda suka :)

22 Sep 2011

what happend on this week :))

wahoo :)
rindu kan nak bace diary saye :P
weee~~~~.. oke,, sejak due menjak nie sebok jee.. sorrie laa,, lame kan tak update,,
today nak bgitau :)
wahahaha,, seronok++ punye laa :)
tapi,, duit macam air jee,, mmg laa mggu nie tak de kelass je,, hah bile tak de kelas,, panjang la langkahnye,, haisyhh,, cam ne nak dapat 4flat nie :)
tak pe.. usaha tangge kejayaan kan :) <3 dis statement :)
semalam ikot budak kelas gi sunway tgk johnny english :) best gile klaka :P
after sunway.. ict :)
besst sangat :)

hari nie.. lak kuar ngan kawan baru :)
handsome + comel+lawak =packege laaa :) =.= ayokk,, nad dah jatuh hati,,, :)
alaa,, saye tau die bukan suke saye pon,, saye tak cantik :(
tapi, kalau comel tu ade laa :) heheehehe gurau jee,
tadi gi ict :))
best sangat <3<3
ict dah lain woo sekarang nak jadi genting dah,, ade snow house,, ade zoo.. ade theme park,,
tdi gi dorg ngah siap ern laa,, nanti nak msuk ict mesti kene bayaa,,.
mesti mahal...

ape ponn,, tadi mmg best laa,, :)
mule2 planning nak naik buiayan yg sorang pusing2,, tapii,,, tah tak jadi pulak :P
pastu nak naik kete pusing2 pon tak jadi,,
last..last gi zoo tgk haiwan pelik,,
ade ulaa besaa besaa,, ade katak :)
waauu,,, ade katak comel tau,, kaler hijau :) COMEL GILEE,,,, :)
ade tokek,, hah selalu tgk tokek kat pc kat fon kat tv,, tdi tgk yg betol2 punyee wooo :)
seronokk sangat :)
wah,, hari nie mmg berbunge laa,,, haisyh,,
hai,, kalau laa saye dapat die si handsome haisyh,, tak tau laa nak cakap ape :D
tak pe la,, kalau berkawan pon dah cukup baik daa,,
mintak-mintak laa,, awak bace entry nie :)







awak patut rase bertuah tau,, sebab saye akan ceritekan benda or something yg terpenting jee,,,
awak antare orang terpenting buad mase nie :)
awak sangat comel hari nie,, kenape laa dulu saye tak nampak awak kan,, haisyh,,,,
next week awak dah kene balik pedas dah :(
alaa,,, tak dapat la gi jenjalan lagi :(
awak,, awak msg laa saye hari-hari,, saye suke sgt msg ngn awak :)
tenang je,, rilex je :)




maaflah kalau entry nie awak tak suke,, tapi,, awak ptot tau :D
saye nak awak tau,, tak kan saye nak gtau awak sendiri kot :(
saye maluu :D
haisyh,, mengade kan saye :)
saye baru abes stalker wall awak gamba awak,, hehehehe :)
satu jee word yg saya nak jerit dan sebagai penutup entry hari ni it is = H.A.N.D.S.O.M.E

end of my story today and dis week :)
ASSALAMUALAIKUM :D

No comments:

Post a Comment

my HISTORY