mereka yang saya sayangi :)

klik LIKE jika anda suka :)

1 Sep 2011

don't judge people by its cover....

holla geng....
what,s up.. mcm mane raye?? ada baik kaa,,
HAHAHAHAHA...
ari ni nak cite pasal ade sorang mamat nie die tak penah nak menghargai segala ape yang dia ade,,,


ok,, kite start cite macam mane aku kenal die ye..
mulemule,, kenal nama jee,,, pastu msg,, then jumpee..
 tengok muka,, mak ai,, baik la sial,,, tapi pas je kenal die,, mcm #*&$$%^
aku tak tau la nak kate ape kan??
perangai die cukup la buad aku gelak hari-hari,,
tapi,, kengkawan ramai tak suke diaa,,, :(
dari msg tak berape lame then teros jadi kekasih,,,
 mmg time tu aku orang yang paling happy laa,,,
tapi,, tak lame pon aku happy,,, sobssob..

mase happy dia lah nyawa dia lah segalenye,,
sekarang dah benci,, nampak batang idong ase nak sepaksepak je mke dia,,,
tu la,, orang cakap time becinte semua wangi,,, time da benci,,, hah HAPRAK...
tension..tension...
tak pe,, mak aku kate,,
"sekarang die buad kite macam-macam,,, nanti ade orang yang buad die kankan??"

aku pon satu,, ade otak tak nak pikir,,,
asik laaa ingat kat die,, ape yg die ade pon aku tak tau laa,,
 senangsenang je die reject aku,, ape??
ingat aku ta de perasaan ke...
tak pe,,, keras kan hati,, jgn jatoh atas tgn die,,
ade banyak agi mase,, hahahaa..
padahal nak sedap ern hati je,,
hahaha..


nadnad,, tak habis habis ngn jiwang kau kan :D
weee......


hummm yang sodeh den nak cakap nie,,,
sampai sekarang den tak boleh lupo kat dio,,, asal ye??
tah laa,, tak pe laa.. den doakan die bahagie bersame impian die yg dah banyak kali sakit kan hati den,,,
den sodaa,, den tak sempurna,,, den tau den tak layak tok die,,
 tak pe la,,
 den redho apo yang den dapat nie :'(
den harap,, bekas kekasih die dapat jage die dan menjadi terbaik untuk die,,
amin,,,
dah 3 ari den try tok lupekan die,, mmg den ta msg die,, tapi,, perasaan semua kat die agi :(
tah la sampai bile pon tak tau,,,


tpi kengkawan readers.. ingat dont judge people by its cover,,
kenali lah hatinya,, baru kite tgk die adelah yg terbaik atau bukan :)
 eh ape plak gune bahase negori nie,,, humm tu je laa den nak cakap,,,
agi satu,, den sangat terase ape yg die dah buad kat den :'(
semoga ALLAH MEMBALASnya... :D



*kat blog je la dapat aku luahkan semuanya dansegalanya,, maaf kalau anda tak suka dengan entry ini...

5 comments:

  1. jgn nilai orang dari kulitnya :)

    slm lebaran:)

    ReplyDelete
  2. sabarla ssyyggss..akn jmpe yg lbih baik dr die..cume doa jela..:))

    ReplyDelete
  3. abah aku selalu berkate
    "allah bayar cash"
    kite tunggu laa balasan nye....

    ReplyDelete
  4. sabar je lah akk sayang... allah PASTI membalas dia ..... sabar jelahh ,, adik doakan akak dpt yg lebih BAIK dan x melukakan haty akak mcm apa yg dia buat kat akak... :'( adik tumpang sedih ..

    ReplyDelete
  5. sabao lah nad,nak bt mcm ne,,bia Allah yg balas...

    ReplyDelete

my HISTORY