mereka yang saya sayangi :)

klik LIKE jika anda suka :)

7 Aug 2011

miss THEM..

hai kawan :)
untung lah siapa ade teman terdekat :)
 aku,, ade jugak,, sekarang kami semua sebok,, tapi,, still contect each other :)
kalo korang kenal dak-dak nie compom otak korang akan mereng macam aku,, haha
seriesly,, miss them soo much,,
kalo korang tak rindu aku pon aku nak rindu korang jugak,, hakhak,,
haha.. nie dak dorm time kat TEKSHA :)
tgk je la gelagat dorg nak buad aku gelak sampai tekencing :)


nie snap time besday iman :)
tapi time nie ema tak de,, die sebok ngn kakak die :D


hah tengok nie,, MISS UNIVERSE tido..
macam-macam gelagat dorang kan??
*sorry sahabat terpakse letak pix nie :)




dulu time kat dorm aku RAPAT GILE ngn dak 2 org nie,,
orang kate kalo cubit peha kanan peha kiri terase,,
macam tu la kitorang :)
mek a.k.a Fakira ngan fira :)
sorang dari kuantan pahang sorang dari padang jawe,,
memang tak boleh blah la kan :D
miss u guys :(



hah... nie lak time form 5...
kejuruteraan mekanikal 4...
time zaman nie,, kelas aku memang paling hot la dengan budak nakal nye,, dengan bisingnye,,
haissyhh,,, tapi sekarang,,
semue ngah belajar,, aku doakan kengkawan aku berjaye :)
bile la dapat jumpe dorang.. RINNDUNYE :)
*mengingati memori lame bersama mereka semasa zaman sekolah :)
hope korang pon rase macam aku rase :)
mood : rindu mereka :D

5 comments:

  1. wey..pic no.2...y berselimut putih tu..sape tu???
    mcm pontianak !!

    ReplyDelete
  2. sayang kau jugak fiera :)

    ReplyDelete
  3. ah nadz..ko macam2 lak...rindu jumper r...hahahha

    ReplyDelete

my HISTORY