mereka yang saya sayangi :)

klik LIKE jika anda suka :)

20 Jan 2012

saya nak mendirikan rumahtangga pada........



ouh pejam celik pejam celik dah nak abes bulan satu :)
sekejap lagi maksu aku lak nak kawin :)
kengkawan aku pon ramai dah nak kawin :)
ade yang dah ade anak pon,, 
dah jodoh mereka nak buad macam mana.. :)
aku sebagai kawan selalu doakan kegembiraan dorang saje laa :)
ngehngeh,,
stop tanya jodoh aku pulak kawan,, lambat lagi jodoh aku,
kalau ade jodoh tak kemana la kankan? :))
selagi tak mencecah 25 aku tak nak serabut ern kepala pkir pasal itu :p
yeah memang kami dah bersama 3 tahun lebih tapi,,
sekarang aku ase masa untuk aku belajar pandai pandai,,
nanti besa nak balas jasa mak abah :)
itu cita-cita hidup aku :)
siapa tak nak kawin wei,, semua orang nak,,
aku pon nak jgk tapi,, belom masenya kawan :)
jangan risau aku pasti jemput korang..


taraaaa,,, dah terjawab semua soalan korang,, :p
hope korang tak tanya soalan tu lagi keyh kawan,,
kadangkadang malu tau ta korang tanya soalan macam tu,,
harap korang paham oke :)

ILOVEYOU kawan <3

1 comment:

  1. follow me back ya
    www.secretlifeofCM.blogspot.com

    ReplyDelete

my HISTORY